Набавете свежо пиле Јона по одлични цена од 165 денари за килограм во сите Гранап маркети и пригответе богат и вкусен домашен специјалитет!

Акцијата трае до 18.8.2021.

Искористете го попустот од 18% и направете одличен ручек со свежо македонско пиле!