Вашата омилена комбинација:
Шпагети Zaffiri со Билоњезе Маги сос во комбинација со овчо сирење на Кораб Трница и чаша јогурт. 🍝
Уживајте во вкусот
Пазарете со насмевка-Зур Маркет