АКЦИЈА на готови јадења, направени по рецептот на Рептил маркети
*Важи само за маркетите кои што имаат кујна:
Рептил 2 – Црниче
Рептил 5 – Ново Лисиче
Рептил 9 – Тафталиџе 1
Рептил 10 – Бутел
Рептил 12 – Драчево
Рептил 16 – Песталоци
Рептил Special – Аеродром