Пригответе го највкусното пилешко и добијте 3x Повеќе со Мој Tinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.
Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.
Акцијата трае до 07.11.2021 година.