И овој викенд акциски цени на пиљарата во Зур маркет!💯
– Јаболко ајдаред по цена од 23 денари /кг🍎
– Пченка клас по цена од 17 денари /парче🌽
Пазарете со насмевка – Зур маркет 🐘🛒