Секогаш е убаво кога неделата започнува со неодоливо ниските цени во сите Миса маркети. Вкусови и чувства кои ги сакаме.
Понудата трае од 28.06 до 01.07.21
Вашето задоволство е наш успех.
Пазарете со мерак
——————————————————————
Gjithmonë është bukur kur java fillon me çmime mahnitëse të ulëta në të gjitha Misa markete.Shije,aroma dhe ndjenja që i duam.
Oferta zgjat nga 28.06 deri 01.07.21
Kënaqësia juaj është suksesi jonë.
Bleni me kënaqësi