Почувстувај го вкусот на свежо Јона пиле обвиткано со Гроздановски Хамбуршка сланина. 😊🍗
Сигурно насетуваш дека се подготвува вкусен ручек за целото семејство.😋
Уживајте во викендот, препуштете се на нови вкусови, хедонизам и задоволство.
Пазарете со насмевка-Зур Маркет 🐘😍
___________________