Пченка блага за некого неизоставен дел од омилената салата a некому додаток во готвењето.
Само за вас #3xПовеќе со #МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата важи до 21.11.2021 година.