Вечната дилема, пиво или вино?🍻🥂
Кој е Вашиот прв избор?😁
Акциски цени на вино Тремник 1.5 лит. и сет Крали Марко 4х0.5 лит. во вашиот најблизок Зур маркет!💯
Пазарете со насмевка – Зур маркет🛒🐘