Пристигна новата неверојатно добра понуда во маркетите на Веро.
Внимателно одбрани производи по одлични акциски цени кои не се пропуштаат.
Супер пазарување, за супер заштеди.
Акцијата важи од 06.08. до 12.08.2021.
Веро – се грижиме едни за други