Малку брашно MOLINO PASSINI и за кратко во домашната фурна ќе ја подготвите највкусната пица 🙂
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 04.07.2021 година.