Викенд понуда од 5 до 7 ноември 👉 Кикиритки пржени 350гр. вакуум за 49ден 🥰
Викенд понуда на пржени кикиритки 350g по екстра цена и попуст од 15% во Жито маркети
Ве очекуваме 🍂