Специјална понуда од 26 до 28 ноември, од пиљарите на FRUIT LAND
🍋 Лимон 1кг. за 42 денари
🍊 Портокал 1кг. за 42 денари
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀