Специјална понуда од 03 до 05 декември, од пиљарите на @FRUIT LAND
🍌 Банана за 53 ден./кг.
🍏 Јаболко Муцо за 22 ден./кг.
🍎 Јаболко Црвен Делишес за 22 ден./кг.
🍏 Јаболко Грени Смит за 22 ден./кг.
🍎 Јаболко Ајдерет за 22 ден./кг.
*Aкцијата е достапна во маркетите во Велес, Скопје, Битола, Градско и Росоман
Секогаш свежо и внимателно одбрано овошје и зеленчук во Жито Маркети 🍀