Во месарниците на Тинекс, купете секогаш свежо јунешко месо.
Јунешка кртина од бут шол 1кг. по цена од 479ден.,
Јунешка кртина од бут 1кг. по цена од 469ден.
Уверете се во врвниот квалитет и неверојатниот вкус.
*Акцијата важи од 11.06 до 13.06.2021г.