Semic
Неверојатниот вкус на суво димено висококвалитетно говедско месо, оваа недела можете да го пробате во вашиот најблизок СТОКОМАК МАРКЕТ!
Говедско суво месо 1 класа слајс-премиум по одлична цена од 89 денари во Стокомак!