Кога станува збор за детергенти кај нас ќе најдете вистински избор, по најниска цена со најголема заштеда -Tinex
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 04.07.2021 година.