Екстра акција на детергент Persil 10kg по одлична цена од 669 денари и 20% попуст во КАМ маркети!

🛎️XXXL понуда што не се пропушта!

Добро познатиот детергент PERSIL🌟 во пакување од 10 кг за 100 перења и беспрекорна 👌 хигиена на вашата облека по цена од само 669 ден!

Побрзајте и искористете ја понудата!