Специјални понуди достапни само преку ОNLINE нарачка на https://ramstoredodoma.com.mk/
Добро испланирајте го вашиот список и направете online нарачка во вредност од 2500ден за БЕСПЛАТНА достава до врата, на вас е само да го изберете терминот за достава.
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!