Превкусна Del Gusto пита со спанаќ по одлична цена од 149 денари! 🥧 Оваа пита е совршено, традиционално јадење погодно за ручек или вечера на кое секогаш ќе му се враќате! 😊✅
Ексклузивно во СТОКОМАК!