🛒 Промо АКЦИЈА од 14 до 17.10.2021 ЕДИНСТВЕНО во новиот ДИСКОНТ наспроти паркингот на градски пазар!
📢 Одлични цени и намалувања на различни продукти! Повелете, Ве очекуваме!