Житарици Nesquik од 250 грама со гратис Nesquik чинија по ненадминлива цена од само 119 денари – само во Kipper!

Не пропуштајте ја оваа понуда која трае само до 10-ти Јуни и израдувајте ги Вашите најмали и најмили!