Неопходни за секое домаќинство, заштеда до 50% на различен тип на средства за чистење со понудата на Тинекс. Добиј 3xПовеќе со МојTinex!
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата трае до 20.06.2021 година.