Вистинска можност да набавите илустрирана детска енциклопедија, и на забавен и сликовит начин да им овозможите на вашите деца да го запознаат човековото тело!

По одлична цена од само 129 денари – не смеете да ја пропуштите оваа понуда на Стокомак!