Вкусна закуска со исклучителното  Westmalle Trappist Tripel!
Белгиско пиво, кое датира од 1926 год, добро избалансирано, со златно-жолта боја, горчлив вкус и слатка арома на банана. Пиво кое нема да ве остави рамнодушни.
Најдобро да се конзумира на температура од 8°C – 14°C и со добар повод!