СВЕТСКИ ДЕН НА МЛЕКОТО и супер BELLAFarm производи на акција. Нашиот најпознат бренд нуди цело портфолио на млечни производи со докажан квалитет. Искористете ги овие попусти за да си набавите висококвалитетни продукти по економична цена. >>>https://bit.ly/3fMpDBi