Каса промоција во сите наши маркети!
Од 14.06 до 17.06 купете Аргета паштета по промотивна цена од 35 денари и Фурна Диме кифлички по намалена цена од само 29 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!