Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 19.11 до 21.11 купете Меско цедалка по промотивна цена од 629ден. и Росал балзам за усни по намалена цена од само 69ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!