Каса промоција во сите Ramstore маркети!
Од 09.08 до 12.08 купете Нестле житарки по промотивна цена од 175ден. и Нескафе голд по намалена цена од само 299ден. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!