Каса промоција во сите наши маркети!
Од 18.06 до 20.06 купете Нивеа део спреј по промотивна цена од 99 денари и Х&Ш шампон по намалена цена од само 99 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!