Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 07.06 до 10.06 купете Виолета влажни марамици по промотивна цена од 49 денари и Афродита шампон по намалена цена од само 79 денари. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!