Каса промоција во сите наши маркети! 😊
Од 04.06 до 06.06 купете Veet крема за депилација 100 мл. по промотивна цена од 119 денари и Teo течен сапун 800 мл. по намалена цена од само 59 денари. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!