Каса промоција во сите наши маркети! 😊
Од 31.05 до 03.06 купете Twix сет 4х50 гр. по одлична намалена цена од 69 денари и 7 Days кроасани сет 3х80 гр. по промотивна цена од само 50 денари.
Од 04.06 до 06.06 купете Veet крема за депилација 100 мл. по промотивна цена од 119 денари и Teo течен сапун 800 мл. по намалена цена од само 59 денари. Ве очекуваме! 🛒