Каса промоција во сите наши маркети! 🤩
Од 08.11 до 11.11 купете Барила шпагети по промотивна цена од 69ден. и Барила сос по намалена цена од само 139ден. Ве очекуваме! 🛒
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!