Каса промоција во сите наши маркети!
Од 06.08 до 08.08 купете Колгејт паста по промотивна цена од 89 денари и Персил капсули по намалена цена од само 149 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!