Каса промоција во сите Ramstore маркети!
Од 21.06 до 24.06 купете Џуси нектар по промотивна цена од 49 денари и Макс апарат за варење турско кафе по намалена цена од 879 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!