Каса промоција во сите Ramstore маркети!
Од 05.07 до 08.07 купете Нескафе класик по промотивна цена од 239 денари и Нестле крема за кафе по намалена цена од само 69 денари. Ве очекуваме!
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!