Каса промоција во сите Рамстор маркети!
Од 02.07 до 04.07 купете Колгејт Макс Фреш по промотивна цена од 89 денари и Первол течен детергент по намалена цена од само 99 денари.
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!