Кафе во капсули компатибилни за Dolce Gusto кафемати 16/1 по супер цена од само 189 денари – само во КАМ маркети

Количините се ограничени и акцијата трае до 23-ти Јуни – побрзајте во најблискиот КАМ маркет!