Ненадминлива понуда само во Тинекс! Кафе Grand de Luxe со 38% и Perwoll со 54% попуст – само во Tinex!

Искористете ја Најдобрата Акција овој викенд и заштедете до неверојатни 54% вредност!

Само со Tinex !!!