blank

ПРОМО АКЦИЈА на нов производ во сите Тамаро маркети! Со секој купен турски ѓеврек од Тамаро пекара добивате ГРАТИС јогурт во чаша по супер цена од 17 денари!

Искористете ја оваа неверојатна понуда од Тамаро и имајте автентичен охридски појадок по убедливо најниска цена!