Клуб понуда од 2 до 27 ноември 👌
✅ Млеко Moja Kravica 1л. без лактоза за 55 денари
✅ Намаз Vindija 200гр. класик за 62 денари
Искористете ја одличната понуда која трае до 27.11.!