Мека памучна грижа само за вас! 🤩
Клуб понуда од 2 до 27 ноември 👌
✅ Памучни дискови Septona 80+40 гратис за 75 денари
✅ Чепкалки за уши Septona 200+100 за 52 денари
Ве очекуваме 🍀