Од ПОНЕДЕЛНИК до СРЕДА (21.06-23.06.2021) ИСКОРИСТИ ЈА НАЈДОБРАТА АКЦИЈА во Тинекс:
СОК негазиран боровинка + коктел FRUCTAL 2×1л. за само 59ден.
ГЕЛ за туширање DOVE 500мл. за само 139ден.
Тинекс секој ден со вас!