Џогер со пумпа и прскалка, краткотрајна понуда во Стокомак!
✅ Одличен за чистење на секакви подови
✅ Компактен дизајн
✅ Со диспанзер за средство за чистење
✅ Лесен за употреба
✅ Рачка за прскање
✅ Флексибилен
Повелете во вашиот најблизок маркет на Стокомак!