Од Вторник До Четврток 👇
VIVAX електричен бокал за вода 1,7 л
– бела боја; моќност 2200 W; INOX – автоматско исклучување, надворешен филтер; индикатор за нивото на водата, LED индикатор, лесно поставување на бокалот на држач, заштита од вклучување празен бокал ✅
⚠ Краткотрајна понуда во Стокомак! ⚠