Лахмаџун 400 г со јунешко месо – краткотрајна понуда во маркетите на Стокомак! ⏰
Лахмаџунот е исто така познат како турска пица – традиционален турски специјалитет, исклучително вкусен! 😊
Достапно во вашиот најблизок маркет на Стокомак!