Долгозреен мешан кашкавал Moneta D’Oro на Mlekara Zdravje Radovo – производ за сите љубители на кашкавал со интензивен вкус кој нема никого да остави рамнодушен. 🧀
Краткотрајна понуда во Стокомак! ⏰