Од Вторник До Четврток 👇
Titiz шише за млеко по извонредна цена од 55 денари! 🥛🙂 Достапно во најблискиот маркет на Стокомак 🙂
⚠️Понудата важи од вторник до четврток во маркетите на Стокомак!