За првпат во нашата понуда ” КУПИ 3 И ПЛАТИ ПОМАЛКУ”
Top Gum Spearmint (без шеќер) извонредни висококвалитетни мастики во форма на гравчиња со неверојатен вкус на нане 14г. со специјална цена од само 9 денари!